2018. június 9., szombat

Ez az a nap - Jézus az Út - Hirdesd az igét!

EZ AZ A NAP! 2018 - AZ ÚT
„Én vagyok az út, az igazság és az élet." János 14:6
"Hirdesd az Igét!"
Hirdesd az Igét! - Mészáros Kálmán a Budapest-Sportaréna szószékén
Hatalmas hála van bennünk!Jézus azért jött, hogy elkészítse az utat Istenhez, aki megalkotta az embert és az egész világmindenséget. Az Ő szeretete tette lehetővé azt, hogy magára vette a bűneink büntetését, meghalt helyettünk, miattunk és értünk. JÉZUS az ÚT.
Jézus azért jött, hogy elkészítse az utat Istenhez, aki megalkotta az embert és az egész világmindenséget. Az Ő szeretete tette lehetővé azt, hogy magára vette a bűneink büntetését, meghalt helyettünk, miattunk és értünk. JÉZUS az ÚT.

Béke veletek!
Az idei 2018. június 2-án megtartott Ez az a nap! fellépői is erről tettek bizonyságot. Az imádatba bevezetett bennünket a Hidden Kingdom, majd folytatta a PZM (Pünkösdi Zenei Misszió), Eddy és Oláh Gergő. Velünk együtt áldotta Istent a Worship Central is, akik egyenesen Nagy-Britanniából utaztak Budapestre hozzánk.
Andelic Jonathan, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Dobner Illés és Balogh Mihály folytatták Isten dicsőítését a színpadról és végül, az est fő előadójaként David Crowdert és csapatát hallgathattuk meg, akik Texasból repültek hozzánk azért, hogy az Arénában velünk együtt emeljék fel Jézus szent nevét.
Köszönjük a bátorító gondolatokat Dr. Mészáros Kálmánnak aki a "járatlan utakról" szólt, ahol ugyancsak találkozni lehet Istennel. D. Szabó Dani bácsi hosszú "életútja" gazdag Isten-tapasztalatairól szólt. László Viktornak is köszönjük az üzenetet, aki Isten "kiváltképpeni útjáról" a szeretetéről beszélt nekünk. Jelentős pillanat volt egy megálló pont, mikor Pataky Albert buzdította az "útkeresőket" rálépni a helyes ösvényre.
Fontosnak tartjuk, hogy az országunkat, nemzetünket letegyük Isten kezébe újra és újra, főleg ebben a kihívásokkal teljes időszakban, így ismét egy szívvel és egy lélekkel imádkoztunk Székely János, Papp János, Pataky Albert, Szuhányszky Gábor, Gáncs Péter, Steinbach József és Mézes László vezetésével.

Köszönjük, hogy eljöttetek és együtt emelhettük fel kezeinket Istent dicsőítésére!
„Méltó vagy, Urunk és Istenünk, hogy Tied legyen a dicsőség, a tisztesség és a hatalom, mert Te teremtettél mindent, és minden a te akaratodból lett és teremtetett.” (Jelenések 4:11)
Ez az a nap! 2018



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése