2018. június 17., vasárnap

Apának lenni jó

APÁNAK LENNI JÓ!
Június harmadik vasárnapja világszerte az "Édesapák Napja". ​Mi hívő emberek is nagyon értékeljük és tanítjuk is egészséges családi kapcsolatok bibliai rendjét. Jelen világunkban mindannyian tapasztalhatjuk, hogy a "keresztény család modellje" áll a sötét gonosz erők megújuló támadásainak a középpontjában.
Apátlan társadalom - Hol vannak a család papjai?
Sok házasság és családi kötelék lazul meg emiatt és esnek szét rokoni kapcsolatok, melynek fájdalmas sérüléseit viseljük sokszor egy egész életen át. Ezen a vasárnapon a család és benne, az édesapa Istentől kapott felelősségéről szólt a bibliai tanítás, "Apátlan társadalom? - Mit mond a Biblia a keresztény apákról?" címmel.
Az alábbi videofelvétel 2018. június 17-én, "Apák napján" készült a Kispesti Baptista Gyülekezet istentiszteletén. Igét hirdet Dr. Mészáros Kálmán lelkipásztor.
Bibliai textus: "Most azért az Urat féljétek, és őt szolgáljátok tökéletesen és igazán... Válasszátok ki még ma, hogy kit akartok szolgálni... De én és az én házam népe az Urat szolgáljuk!"  (Józsué 24,14-15)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése