2018. május 11., péntek

Judson University Choir Koncertje

A CHICAGOI JUDSON UNIVERSITY KÓRUS 
KONCERTJE KISPESTEN
A CHICAGOI JUDSON UNIVERSITY GOSPEL KÓRUSA KISPESTEN
Judson egyetem gospel kórusa a kispesti imaházban
Nagyon szép és felemelő egyházzenei koncertre került sor 2018. május 10-én, Jézus Mennybemenetelének emléknapján a Kispesti Baptista Gyülekezetben. A különleges ünnepség során az amerikai Chicago Judson University gospel kórusa énekelt szebbnél szebb evangéliumi énekeket Huntly Brown zongoraművész kíséretében, aki már nem először járt a kispesti gyülekezetben.
Huntley Brown, a Billy Graham Evangelizációs Társaság világszerte ismert gospel zongoraművésze 2012-ben járt először Budapesten. Akkor Franklin Graham evangelistát kísérte el és szolgált a Reménység Fesztivál ezer fős énekkarának zongoristájaként a Budapest Sportarénában.
Figyelmes hallgatóság a koncerten
Azóta már harmadszor tért vissza hazánkba, és adott istendicsérő evangéliumi/gospel énekekből összeállított zongorakoncertet több városban, így a kispesti gyülekezetben is. Most egy európai koncertkörút során a Chicagoi Judson University 50 fős egyetemi kórusával érkezett Budapestre és szolgáltak a zsúfolásig megtelt kispesti gyülekezetben nagyszerű, lélekemelő énekekkel és modern hangzású zeneszámokkal.
A kórus szolgálati körútja hazánkon kívül, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában, Németországban, Belgiumban és végül Franciaországban folytatódott.
A koncertről a Kispesti kábel televízió is felvételt készített
Köszönjük Huntley Brown zongoraművésznek, Warren J. Anderson karmesternek, a Judson egyetem kórusának kitűnő művészi teljesítményét, valamint az európai turné szervezőinek, Dan és Rose Smith amerikai misszionárius házaspárnak és Barbarics Péternek, a nagyszerűen előkészített programért. Soli Deo Gloria!
Az énekes-zenés evangelizációs istentiszteleti alkalomról készített felvétel megtekinthető egyházunk honlapján is, a következő internetcímen:
Köszönjük a mellékelt kiváló fényképeket Erdős László hivatásos fotóművésznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése